Contact

Nieuwsbericht: 2020 is een ingrijpend jaar geweest. Voor mij en mijn gezin niet alleen door de komst van Corona, maar vooral door de vroeggeboorte van onze dochter. Intens dankbaar en gelukkig kan ik zeggen dat het inmiddels goed gaat met onze dochter. De gebeurtenissen van het afgelopen jaar hebben me wel doen nadenken over prioriteiten. Daarbij ben ik tot de conclusie gekomen dat ik op dit moment wil kiezen voor meer tijd en aandacht voor mijn gezin. Dit betekent dat ik de deuren van mijn praktijk sluit. Ik sluit niet uit dat ik in de toekomst de handschoen weer oppak. Ik heb mijn werk in de praktijk altijd met veel plezier gedaan en wil iedereen waarmee ik de afgelopen jaren heb samengewerkt hartelijk bedanken.

Contact
De praktijk is bereikbaar via telefoon en e-mail. Zie onderstaand de contactgegevens. Let wel, als je een e-mail stuurt betreft dit normaal, d.w.z. niet-speciaal-beveiligd, elektronisch verkeer. Omdat tijdens de sessies de telefoon niet kan worden opgenomen, kun je in zo’n geval een voicemailbericht inspreken. Dan word je uiterlijk binnen 3 werkdagen teruggebeld.

Aanmelding (momenteel is de praktijk helaas gesloten voor nieuwe cliënten)
Wat fijn dat je gekozen hebt voor onze praktijk! Aanmelden kun je direct doen, middels de volgende beveiligde link: aanmelding. Na aanmelding wordt er binnen 3 werkdagen contact met je opgenomen.

Contactgegevens
Praktijk adres: PMC Heusdenhout, Wilderen 2, 4817 VG Breda
Telefoonnummer Ester: 06-49080131
E-mail adres: info@psychologiepraktijkkompas.nl

Kijk voor meer informatie over hoe met uw persoonsgegevens wordt omgegaan naar het Privacy Beleid van Psychologiepraktijk Kompas.